Волейболна националка подписа с „Марица“


Петя Баракова

Националката Петя Баракова ще бъде част от шампионките от Марица (Пловдив) през новия сезон. Разпределителката ще помогне на тима в битката за седма поредна титла в Националната волейболна лига и срещите в Шампионската лига.

“Чувствам се много добре. Познавам всички момичета, били сме заедно в националния отбор. Има голямо разбирателство с тях и се радвам, че тази година оставам тук. Надявам се да направим успешен сезон в Шампионска лига и българското първенство. Надявам се да се паднем в по-лека група в Шампионска лига. Въпреки това Марица е доказала, че може да играе и да побеждава и много силни отбори, показа го и през миналия сезон. Шампионската лига е страхотен турнир. Да играеш в него и да си сред най-добрите наистина е уникално. Все още незнам кои са всички отбори в Националната волейболна лига. Чух, че ще има и отбори с амбиции.

Ще дадем всичко от себе си да защитим титлата и тя отново да дойде в Пловдив. Беше голяма полза за всички момичета в националния отбор лагера, който проведохме в Пловдив. Отрази се доста позитивно на бъдещите ни планове. Губи се и самата връзка между състезателките, ако дълго време не сте били заедно. Затова лагерът беше много полезен за нас. Очаквам добри резултати с женския национален отбор догодина. Винаги сме били малко на заден план за разлика от мъжкия национален отбор. Мисля, че ние започнахме да показваме доста добри резултати и заслужаваме това внимание. Ще се постараем да дадем най-доброто от себе си. Пожелавам си да бъда жива и здрава, както и всички момичета и да бъде много успешна годината”, заяви най-новото попълнеине на Марица (Пловдив) Петя Баракова пред volleymaritza.bg.

Source Article from http://insport.bg/2020/08/13/%D0%B2%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%B9%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D1%86%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%B0-%D1%81-%D0%BC%D0%B0%D1%80%D0%B8/#utm_source=rss&utm_medium=rss