Онлайн тренировка по кикбокс на живо с клуб „Вокил“

vokil

Поредна инциатива на един от водещите варненски клубове по кикбокс и муай тай във Варна.

Председателят на „Вокил“ Галин Димов ще излъчи на живо тренировката на клуба, която ще бъде по кикбокс в стил К1. Заниманието ще бъде проведена съвместно с помощник треньора Петър Петров.

Всеки, който желае може да проследи какво се случва на живо чрез онлайн връзката във фейсбук страницата на клуба, която ще бъде достъпна на 27.07.2016г. в 19 часа. За тези, които желаят да присъстват лично, тренировката ще бъде безплатна и те ще получат възможността да тренират с едни от най-добрите състезатели и треньори в областта.

vokil-1

Ето и какво коментира Галин Димов за инициативата на „Вокил“:

„Здравейте приятели на бойните спортове. Както всички знаем град Варна е столицата на бойните спортове и именно от тук са излезли най-големите имена, с най-високите постижения в почти всички видове бойни спортове. Макар, че през лятото залите не са препълнени с желаещи ние решихме да направим тази тренировка онлайн, за да дадем възможността на по-срамежливите от вас, които се чудят дали да дойдат до залата, дали този спорт е подходящ за тях, дали ще издържат и още куп въпроси, които ви измъчват и те са причина все още да стоите в къщи и да обмисляте. Вярвам, че това, което ще ви покажем ще ви хареса и по този начин ще успеем да накараме голяма част от вас да започнат да спортуват. Ще ви покажем една малка част от нашия тренировъчен процес, за да придобиете представа за началото, продължителността и интензитета на подобен вид тренировки. Ако решите да дойдете лично ще ви обърнем специално внимание и ще ви научим на основни техники от ударите и начините за защита от тях. И друг път сме показвали, че точно ние сме иноватори в областта и досега винаги сме успявали. Смятам, че и сега ще се получат нещата и ще се радваме на голям интерес“.

След това, което заяви председателят на „Вокил“ не ви остава нищо друго освен да вземете решение дали да гледате от разстояние пред компютъра или да се престрашите и да опитаме една безплатна тренировка по кикбокс.

За тези, които желаят да присъстват на място е добре да си носят спортен екип (къси гащета, тениска и чисти обувки за лата или могат да тренират и боси, както по-голямата част от трениращите в залата).

Source Article from http://insport.bg/2016/07/26/%D0%BE%D0%BD%D0%BB%D0%B0%D0%B9%D0%BD-%D1%82%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%BA%D0%B0-%D0%BA%D0%B8%D0%BA%D0%B1%D0%BE%D0%BA%D1%81-%D0%B6%D0%B8%D0%B2%D0%BE/?utm_source=rss&utm_medium=rss