Армен Назарян: Трябва да се върнем с медали от Рио

Снимка: bul-wrestling.org
Снимка: bul-wrestling.org

Треньорът на борците в класическия стил Армен Назарян изрази увереност, че борбата ще се върне с медали от олимпийските игри.

„Това им е състезанието. Дойде време да покажат защо са били всички тези години на труд и контузии. Трябва да дадат всичко от себе си, все едно са на война. И да знаят, че трябва да се върнат с медали. Борбата винаги е имала успехи. Това им е състезанието и не трябва да се предават“, заяви Назарян, който ще разчита за медали на Даниел Александров (75 кг), Николай Байряков (85 кг) и Елис Гури (98 кг).

Борците в свободния стил заминават на лагер в Полша, където ще протече последната част от подготовката им преди олимпиадата. „Някои състезатели си дават сметка, че това ще им е последното състезание. Стараем се да създадем добра атмосфера по време на тренировките, за да свалим напрежението. Вече имаме записи на всички съперници в отделните категории и ги разучаваме“, коментира олимпийският шампион от Москва.

В свободния стил ще ни представят: Владимир Дубов (57 кг), Борислав Новачков (65 кг), Георги Иванов (74 кг), Михаил Ганев (86 кг) и Димитър Кумчев (125 кг).

Женският ни отбор за Рио е в състав: Елица Янкова (48 кг), Мими Христова (58 кг) и Тайбе Юсеин (63 кг).

Source Article from http://insport.bg/2016/07/27/42020/?utm_source=rss&utm_medium=rss